menu close menu

Poročni obred & Poročno slavje

Poroka

Ste že od nekdaj sanjali o prečudovitem in neponovljivem kraju, kjer boste izrekli usodni DA?
Potem je odločitev, da boste to storili na posestvu Galerije Repanšek prava.
Posestvo vam ponuja raznolikost in omogoča različne možnosti, ter popolno intimo z vašimi najdražjimi.
V Galeriji Repanšek se zavedamo pomembnosti dogodka kot je poročni dan, zato je vreden vse pozornosti. Poskrbeli bomo, da bo vaš poročni dan nekaj posebnega. Tako vam kot tudi vašim povabljenim bo ostal v večno lepem spominu.

Poročni civilni obred na travniku

Pri vhodu na posestvo čaka dolga rdeča preproga po kateri oče ali drug spremljevalec popelje nevesto do ženina in jo odda. Temu čudovitemu pričetku poroke ob preprogi so priča tudi vsi povabljeni, ki ga spremljajo ob preprogi.

Po obredu se mladoporočenca sprehodita po riževi poti, ki vodi na rdečo preprogo na travniku. Na tej poti svatje pospremijo mladoporočenca z metanjem riža, cvetja ali pa spuščanjem milnih mehurčkov.

V okviru poročnega civilnega obreda organiziramo in pripravimo prostor, kot so romantične pentlje na drevesih in stebrih, rdeče preproge, pripravimo in aranžiramo prostor pod šotorom s stoli in cvetličnim aranžmajem, kozarci za penino in ostalo pijačo, ter protokolarno izvedbo poroke. Celoten dogodek pa v ozadju spremlja nežna glasba.


Naše usposobljeno osebje bo poskrbelo, da bodo vaši gostje postreženi na visokem nivoju. Postregli bodo s penino in brezalkoholno pijačo, po želji s hladnimi ali toplimi prigrizki, sladkim in slanim pecivom ter sadjem.

** Od sredine aprila do sredine oktobra se Poročni civilni obred dogaja na travniku pred galerijo, pod poročnim šotorom.

** Dnevno sta možna dva poročna civilna obreda in sicer prvi od 13.30 do 15.15 ure in drugi od 16.00 ure dalje.

Poročni civilni obred v Galeriji

V primeru zelo slabega vremena se obred odvija v galeriji. Ženin in ostali svatje, nevesto pričakajo v galeriji, kamor jo pospremi oče oz. drug spremljevalec. Obred se odvije pred toplim kaminom, nato pa ženo in moža svatje pospremijo z metanjem riža, cvetja ali pa spuščanjem milnih mehurčkov.

Prostor ponuja tudi druge možnosti, kot je razstava slik mladoporočenca in njunih družin. Preko slik popeljete povabljene skozi zgodovino vašega življenja vse do poroke, katere del bodo tudi oni sami.


** Celo leto in v primeru zelo slabega vremena se poročni civilni obred izvede v notranjem prostoru v Galeriji, ob čudovitem romantičnem kaminu.

G R

Razrez torte na travniku

Eden izmed nepozabnih trenutkov pa je razrez poročne torte na travniku pod zvezdami.


Torto vam razrežemo na romantičnem vozu osvetljenemu s svečami, sredi travnika. Okoli voza so prižgane bakle, vrhunec pa se zgodi, ko se zakuri kres in vas popelje v nepozabne trenutke sladke sreče.
Predstavite nam vaše poročne želje in ideje, ter nam zaupajte organizacijo vašega pomembnega dne. Skupaj bomo ustvarili nepozaben dan za vas, kot tudi za vaše svate.

Večerja in poročno slavje

Od poročnega obreda vas tlakovana potka pripelje do izjemno dodelanega prostora, v katerem se slavje pravzaprav prične. To je zastekljeni prostor, ki stoji sredi travnika in vam skozi celoten večer ponuja stik z naravo.


Na veličasten način in ob dobri glasbi bomo v vašem imenu pogostili vse povabljene in jim s tem pokazali kako zelo cenite, da so vas pospremili v zakonski stan. Prostor vam ponuja veliko svobode in veliko različnih možnosti za okrasitev. Med poročnimi mizami in stoli oblečenimi v bele prevleke, se bohotijo visoki stebri, ki še posebej pričarajo glamurozno vzdušje.

Ponujamo vam pester izbor jedi iz katerih boste sami pripravili menu, v pomoč pa vam bo tudi naš kuharski mojster, nagrajen s slovenskimi in tujimi priznanji. Izbirate lahko med klasično postrežbo ali samopostrežnimi mizami.
** V tem prostoru lahko gostimo od sredine aprila, pa začetka oktobra.

** Poleg zastekljenega dela stojita dve restavraciji s prelepim kaminom, kjer lahko v vsaki gostimo do 60 oseb skozi celo leto.Animacija za otroke

Želite na vaši poroki ali prireditvi poskrbeti tudi za najmlajše in tudi otrokom omogočiti nepozabno zabavo?
Želite, da se starši nemoteno in brez skrbi zabavajo?

Poskrbimo za zabaven, privlačen in zanimiv prostor, ki je blizu staršem.
Poseben otroški meni, otrokom privlačna in zdrava hrana.
Organiziramo ustvarjalne delavnice in športne dejavnosti.

Otroški prostor

Otroška hrana

Otroške delavnice

G R

Športne dejavnosti

 • Ristanc
 • Napihljivi grad (doplačilo)
 • Iskanje skritega zaklada
 • Polo
 • Kolebnice
 • Tekalne igre
 • Padalo
 • Obroči

Ustvarjalne delavnice

 • Slikanje
 • Namizne igre
 • Izdelava šopka
 • Izdelava okvirjev
 • Pobarvanke
 • Slikanice
 • Ples

Informacije

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo.

Saša Repanšek - 041 / 33 54 54

Rožle Repanšek - 040 / 66 11 55

 • Ob robu gozda


 • info@obrobugozda.si

  Cenik

  Do 15 otrok / 2 animatorja

  - do 4 ure animacije in varstva: 220 € *
  - do 6 ur animacije in varstva: 320 € *

  Vse dodatne ure animacij, branja pravljic, spanja otrok in vse druge želje po dogovoru.

  * Navedene cene NE vsebujejo DDV.