top of page
imgonline-com-ua-compressed-4SDXZCC5pW.jpg

Galerija Repanšek

Le nekaj trenutkov iz osrčja Kamnika se na več kot 40.000 kvadratnih metrih razprostira posestvo Galerije Repanšek. Posestvo vam nudi tako razkošen dogodek kot tudi intimno slovesnost obdano z romantiko in eleganco. Pot vas pripelje ob živi meji do visokih grajskih vrat, kjer vstopite na posestvo. Ob pogledu na neskončen travnik obdan s svežim zrakom iz bližnjih gozdov in na prelepe kamniško - savinjske alpe, boste takoj začutili sproščenost in zadovoljstvo. Ob raziskovanju posestva boste našli tudi potoček, kjer boste srečali račjo družinico.

Romantičen oddih

Naj bo vaš romantičen dan v naravi popoln. Ob koncu slovesa se razvajate v hiškah v objemu narave,.....

Galerija posestva

Raziščite prelepe trenutke naših gostov.

Pripravljeni smo uresničiti vaše  poročne sanje

Posestvo

Posestvo najdete, če se podate med golfiste v Arboretum Volčji potok, a se ne ustavite ob parkirišču polnem drage pločevine. Pot morate nadaljevati po urejeni cesti, ki vodi čez nekaj kratkih vzpetinic in manjši gozdiček. Ko zapustite objem dreves, se pred vami prikaže skrita dolinica, ki vam vzame dah.

Za opis te dolinice v našem jeziku ne poznamo besed. Opazite lahko prekrasen drevored, ki se razrašča v živo mejo. Ob popolni tišini pa lahko opazite srnjačke, ki se sprehajajo po travnikih polnih rož ter mnoge ptice, ki prepevajo pesmi skozi dolino. Na sredi te prekrasne doline pa lahko zasledite Galerijo Repanšek.

Prireditve

Poslovne zabave

Razižčite Galerijo Repanšek

Janez Repanšek

Janez Repanšek se je rodil 27.7.1944 v Domžalah. Leta 1960 se je vpisal na srednjo usnjarsko galanterijsko šolo in štiri leta kasneje tudi končal. Po šolanju se je zaposlil v Toku (oblikovanjeusnjene galanterije), nato je oblikoval usnjeno galanterijo za industrijo usnja Vrhnika. Od leta 1975 naprej je deloval v Londonu, Parizu in Milanu. Od leta 1972 naprej se poleg oblikovanja usnjene galanterije in usnjenih izdelkov ukvarja s kiparjenjem v lesu, varjenjem železnih struktur in slikanjem.
Nagrade: v letih 1967 do 1975 je na Sejmu mode v Beogradu dobil enajst zlatih košut, ter dva pokala evropske mode. Več njegovih kolekcij so kupile znane modne hiše (Roberto di Camerino, Piere Cardin ...).

bottom of page