top of page
BO-MA FOTOGRAFIJA  (20).webp

Poslovni in zasebni dogodki

Veličastna prireditvena

dvorana

Naj bo vaš zaključek večera popoln. Na vašo željo lahko veliko konferenčno dvorano spremenimo v plesišče, kjer lahko ob živi glasbi uživate pozno v večer, v družbi vaših prijateljev in sodelavcev.

Poskrbimo tudi za nastanitev

Naj bo vaš romantičen dan v naravi popoln. Ob koncu slovesa se razvajate v hiškah v objemu narave,.....

BO-MA FOTOGRAFIJA  (30).webp

Prireditve v čudovitem okolju

Poglejte si galerijo dogodkov

Posestvo

Poslovne zabave

Razižčite Galerijo Repanšek

Pripravljeni smo uresničiti vaše  poročne sanje

Vse kar potrebujete za veličasten dogodek

Ponujamo vam pester izbor jedi iz katerih boste sami pripravili menu, v pomoč pa vam bo tudi naš kuharski mojster, nagrajen s slovenskimi in tujimi priznanji. Izbirate lahko med klasično postrežbo ali samopostrežnimi mizami.

Naše usposobljeno osebje bo poskrbelo, da bodo vaši gostje postreženi na visokem nivoju. Postregli bodo s penino in brezalkoholno pijačo, po želji s hladnimi ali toplimi prigrizki, sladkim in slanim pecivom ter sadjem.

Vrhunski konferenčni prostor

Steklena dvorana je primerna za izvedbo različnih zasedanj, seminarjev, tiskovnih konferenc in predstavitev. Odlikuje jo obilica dnevne svetlobe, ki prihaja skozi veliko panoramsko steno in izhod na teraso s čudovitim pogledom na Galerijo in Kamniško-Savinjske Alpe. Dvorano  je mogoče prilagoditi za različno velika srečanja, možna pa je tudi pogostitev.

Med drugim so pri nas gostili Simobil d.d., NLB d.d., Calvin Klein, Menina d.d., Philips Slovenija d.o.o., Telekom Slovenije d.d., Rotary club Domžale, IBM, predstavitev avtomobilov Honda, Summit Motors d.o.o., ter številni drugi.

+300 Gostov

Wi-Fi in oprema

Velikost dvorane 250 m2

Obdani z naravo

Podrobnosti

Seminarji, predstavitve, koncerti, poslovne zabave, pikniki, razstave, modne revije…. so dogodki, ki smo jih že organizirali na našem posestvu.

bottom of page