top of page
BO-MA FOTOGRAFIJA  (33).webp

Načrtujta svoj popoln dan...

V Galeriji Repanšek se zavedamo pomembnosti dogodka kot je poročni dan, zato je vreden vse pozornosti. Poskrbeli bomo, da bo vaš poročni dan nekaj posebnega. Tako vam kot tudi vašim povabljenim bo ostal v večno lepem spominu.

Poroka

Posestvo, ki ga objema neokrnjena narava s prečudovitim razgledom na Kamniško-Savinjske alpe, predstavlja popolno lokacijo za velike in male dogodke. Ni pomembno ali se odločite le za praznovanje v dvoje ali z vašimi najbližnjimi. Naše osebje bo poskrbelo da bo le ta popoln ter nepozaben.

  • Blagoslovi

  • Obnove zaobljub

  • Elegantna praznovanja po vaših željah z do 200 gosti

  • Romantičen oddih v objemu narave

Nepozabna poročna noč!

 Zbudite  se ob sončnih žarkih, ki se odbijajo od rosne trave in nežnem vetriču, ki šumi skozi krošnje dreves, medtem ko se sproščate v luksuznih glamping namestitvah pod zvezdnatim nebom, v neposredni bližini
Galerije Repanšek.

Urša+Jan-22.9.18-1500-331.jpg

Poročna galerija

Raziščite prelepe trenutke naših gostov.

Pripravljeni smo uresničiti vaše  poročne sanje

Poroke v  objemu narave

Pri vhodu na posestvo čaka dolga rdeča preproga po kateri oče ali drug spremljevalec popelje nevesto do ženina in jo odda. Temu čudovitemu pričetku poroke ob preprogi so priča tudi vsi povabljeni, ki ga spremljajo ob preprogi.

Pri vhodu na posestvo čaka dolga rdeča preproga po kateri oče ali drug spremljevalec popelje nevesto do ženina in jo odda. Temu čudovitemu pričetku poroke ob preprogi so priča tudi vsi povabljeni, ki ga spremljajo ob preprogi.

Civilni obred

Pri vhodu na posestvo čaka dolga rdeča preproga po kateri oče ali drug spremljevalec popelje nevesto do ženina in jo odda ženinu. Temu čudovitemu pričetku poroke ob preprogi so priča tudi vsi povabljeni, ki ga spremljajo ob preprogi.

 

Po obredu se mladoporočenca sprehodita po riževi poti, ki vodi na rdečo preprogo na travniku. Na tej poti svatje pospremijo mladoporočenca z metanjem riža, cvetja ali pa spuščanjem milnih mehurčkov.
 

Večerno slavje

Na veličasten način in ob dobri glasbi bomo v vašem imenu pogostili vse povabljene in jim s tem pokazali kako zelo cenite, da so vas pospremili v zakonski stan. Prostor vam ponuja veliko svobode in veliko različnih možnosti za okrasitev. Med poročnimi mizami in stoli oblečenimi v bele prevleke, se bohotijo visoki stebri, ki še posebej pričarajo glamurozno vzdušje.

Razrez torte

Eden izmed nepozabnih trenutkov pa je razrez poročne torte na travniku pod zvezdami.

Torto vam razrežemo na romantičnem vozu osvetljenemu s svečami, sredi travnika. Okoli voza so prižgane bakle, vrhunec pa se zgodi, ko se zakuri kres in vas popelje v nepozabne trenutke sladke sreče.

Posestvo

Prireditve

Poslovne zabave

Razižčite Galerijo Repanšek

bottom of page